назад   Форум-OFFRoad-Bulgaria.bg > Основни форуми > Обяви > Търговски партньори

Съобщения

Търговски партньори В този форум ще бъдат публикувани реклами, обяви и публикации на всички които имат правото на официален Търговски партньор.

Отговори

Инструменти за темата Изглед на темата
Старо 25-04-10, 19:42
MAD NENO's Avatar
MAD NENO MAD NENO извън линия
Джипар

Регистриран (а) на: Mar 2008
Публикации: 2,798
По подразбиране Polytron

Polytron притежава изключителните права върху патентованата и революционна смазочна технология от следващо поколение, която може значително да намали вредните замърсители в отработените газове, като в същото време увеличава икономията на гориво и общата производителност. Чрез намаляване на триенето, Polytron може да подобри ефективността на вашето оборудване, да позволи по-пълно изгаряне на горивото, с което се освобождава повече енергия, като в същото време се намаляват вредните емисии.

Смазочните продукти Polytron използват напреднала молекулярна технология, която създава напълно нов клас подобрители на смазването. Смазочните материали Polytron се свързват с третираната метална повърхност. Тази реакция е още по-силна там, където има прекомерно натрупване на топлина поради триенето между две метални повърхности. Повечето конвенционални смазочни материали биха били подложени на топлинно изменение на вискозитета и биха изтекли от тези зони, с което биха изложили метала на износване. Polytron отива директно до точките на износване или горещите точки, за да осигури защита именно там, където е най-необходима. Тази облицовка намалява триенето и помага да защитите частите на вашето оборудване, които са подложени на най-екстремални условия.

http://vbox7.com/play:3ef2a953

Последната редакция е извършена от MAD NENO : 28-04-10 в 19:13
Отговори с цитат
Старо 25-04-10, 21:29
hun_ter's Avatar
hun_ter hun_ter извън линия
Лауреат

Регистриран (а) на: Mar 2009
Публикации: 403
По подразбиране

Привет!
Малко съм скептичен към такива продукти, но след мои разговори с някой приятели от оффроуда май и на мен ми се ще да опитам...
Хубаво е да знаем цени и от къде можем да си ги купим...
Отговори с цитат
Старо 25-04-10, 21:56
MAD NENO's Avatar
Джипар

По подразбиране

Цитат:
Автор hun_ter Виж публикация
Привет!
Малко съм скептичен към такива продукти, но след мои разговори с някой приятели от оффроуда май и на мен ми се ще да опитам...
Хубаво е да знаем цени и от къде можем да си ги купим...
До няколко дни ще можеш да си ги закупиш през форума.А за участници от форума ще са с отстъпка

Отговори с цитат
Старо 26-04-10, 20:31
Евгени Турбото's Avatar
Евгени Турбото Евгени Турбото извън линия
Хипер Модератор

Регистриран (а) на: Apr 2008
Публикации: 231
По подразбиране

Аз карам с тази добавка от лятото.Последно минах 20км без част от радятора без проблем.За налягането на маслото да не говорим.Пробвано има ефект.http://www.vbox7.com/play:ff7c2e84 точно тук бях с половин радятор.дори се вижда парата от мотора.
Старо 26-04-10, 21:16
Krassi's Avatar
Krassi Krassi извън линия
Супер Модератор

Регистриран (а) на: Aug 2008
Публикации: 210
По подразбиране

Масла за моторни шейни и за товарни автомобили предлагат ли се?
Старо 26-04-10, 21:22
MAD NENO's Avatar
Джипар

По подразбиране

Цитат:
Автор Krassi Виж публикация
Масла за моторни шейни и за товарни автомобили предлагат ли се?
Имат за всичко

Отговори с цитат
Старо 27-04-10, 20:15
MAD NENO's Avatar
Джипар

По подразбиране

За хора от форума има добра отстъпка,пишете на лични.Може да погледнете цаната в официалният сайт на Polytron http://www.polytron.bg/

Отговори с цитат
Старо 28-04-10, 19:11
MAD NENO's Avatar
Джипар

По подразбиране

Дизел

Американската наредба Highway Diesel Rule, финализирана през 2001 г., беше въведена с цел редуциране на емисиите от дизелови тежки автомобили и оборудване. Американската Агенция за защита на околната среда (EPA) установи нови строги федерални стандарти за емисиите от мощни дизелови двигатели и допустимото съдържание на сяра в дизеловото гориво. За шосейните автомобили, тези стандарти изискват от производителите на двигатели да намалят емисиите с 90% не по-късно от моделите двигатели от 2007 г. За да се постигнат по-ниски емисии, тези нови двигатели наложиха въвеждането на технологии като рециркулация на отработените газове (EGR) в допълнение към други нови контролни устройства за емисиите. В резултат на това, двигателите, проектирани за спазване на новите стандарти за емисиите не могат да работят с високо съдържание на сяра в дизеловото гориво.

Ако закупите нов автомобил с двигател, съвместим с изискванията за емисиите от 2007 г., единственото гориво, което можете да използвате с този автомобил е дизел с ултра ниско съдържание на сяра (ULSD). Освен, че е предмет на глоби, тъй като е противозаконно да се използва гориво с по-високо съдържание на сяра в автомобили, съвместими с новите изисквания за емисиите, използването на неподходящо гориво ще намали производителността и издръжливостта на новите двигатели, ще повреди трайно модерните системи за контрол на емисиите, ще намали икономията на гориво и вероятно изобщо няма да позволи на автомобила да работи, в допълнение към отпадане на гаранцията на производителите.

Ако притежавате автомобил с двигател отпреди 2007 г., можете да използвате както новото ULSD гориво, така и дизел с ниско съдържание на сяра (LSD), докато още е наличен. До края на 2010 г., за пътен транспорт ще бъде налично само ULSD гориво, така че през следващите няколко години е много вероятно все по-трудно да намирате LSD гориво на бензиностанциите. Имайте предвид, че е възможно да има автомобили модел 2007 г. с вграден двигател от 2006 г., който да не е оборудван с чувствителни на сяра съвременни системи за контрол на емисиите. За тези автомобили не се изисква ULSD гориво, а EPA не изисква тези автомобили да бъдат зареждани с ULSD гориво. Ако не сте сигурни относно изискванията за горивото на вашия автомобил се свържете с вашия дилър или производител.

Двутактови приложения

Съществуват много косачки за трева, електрически коси, дискови култиватори, моторни шейни, мотопеди, скутери, моторизирани индивидуални водни съдове, извънбордови мотори, ръчни колички и др. – всички те използват двутактови двигатели. В бъдещето, много от тези двигатели ще бъдат заменени от много по-ефективни и чисти четиритактови приложения. Двутактовите двигатели не разполагат с маслена вана, която да осигурява мазане; вместо това, малко количество масло се смесва с горивото, за да осигури допълнителната защита и мазане. Поради това, двутактовите двигатели всъщност изгарят масло и по този начин замърсяват повече околната среда. Няма други приложения, които да се нуждаят повече от нашите продукти Polytron от двутактовите двигатели. Изследванията показват, че чрез добавянето на Polytron MTC към маслото за двутактовия двигател в съотношение от 10% (т.е., 100 ml на всеки литър масло), вие осигурявате цялата допълнителна защита, която предлага Polytron. Използвайте този продукт заедно с Polytron GDFC и вие не само ще осигурите защита и мазане, но и ще подобрите структурата на изгаряне на самото гориво. Вие осигурявате повече защита за един по-гладко работещ и по-охладен двигател и изгаряте горивото по-пълно, за да се освободи повече енергия и да се намалят емисиите. Това влияе благоприятно на околната среда и на вашите разходи. Добавете 10% Polytron MTC към маслото за двутактовия двигател. Добавете 30-60ml Polytron GDFC на всеки 40 L гориво.

Последната редакция е извършена от MAD NENO : 28-04-10 в 19:17
Отговори с цитат
Старо 29-04-10, 18:48
MAD NENO's Avatar
Джипар

По подразбиране

Днес го тества този спрей просто останах очарован.

Отговори с цитат
Старо 29-04-10, 18:57
MAD NENO's Avatar
Джипар

По подразбиране

Отговори с цитат
Старо 15-05-10, 16:30
shadow88 shadow88 извън линия
Администратор

Регистриран (а) на: Feb 2009
Публикации: 102
По подразбиране

Ето ви и цените http://offroad-bulgaria.bg/polytron.html
Старо 22-06-10, 07:19
ivailo ivailo извън линия
Младши Джипар

Регистриран (а) на: Jun 2010
Публикации: 6
По подразбиране

Колеги, какво става, доволни ли сте от маслата на Политрон?
Отговори с цитат
Старо 07-07-10, 07:47
Administrator Administrator извън линия
Администратор

Регистриран (а) на: Jul 2009
Публикации: 41
По подразбиране

Цитат:
Автор ivailo Виж публикация
Колеги, какво става, доволни ли сте от маслата на Политрон?
Мога да кажа едно уникално масло.
Отговори с цитат
Старо 13-07-10, 07:45
Младши Джипар

По подразбиране

Гледам, по разни други форуми, колегите наблягат на това, че няма достатъчно ясни спецификации. Че сайта на американците не е читав и т.н. От друга страна, всички, които са го използвали го хвалят.

Може ли някой да даде малко повече инфо?
Отговори с цитат
Старо 14-07-10, 19:20
belata's Avatar
belata belata извън линия
Супер Мъдоратор

Регистриран (а) на: Dec 2009
Публикации: 107
По подразбиране

Цитат:
Гледам, по разни други форуми, колегите наблягат на това, че няма достатъчно ясни спецификации. Че сайта на американците не е читав и т.н. От друга страна, всички, които са го използвали го хвалят.

Може ли някой да даде малко повече инфо?
Мога да споделя впечатления от втора ръка,в групата в която се движа единия младеж си сложи 10w40 на Политрон и резултата на който ставам и очевидец е наистина забележителен.
Колата с дизелов агрегат наистина утихна,има равномерен плътен ход,пушека от аспуха видимо намаля,според вносителя смазочните му качества не намалят дори и след екстремна експлоатация 25 000км,въпреки че съвета е да се сменя според препоръката на производителя на марката и модела автомобил,няма за сега ментета двойници,знае се за него че е базирано на нова технология,и буквално прониква в металните елементи като ги защитава по нов начин от абразивни елементи и триене,и по този начин удължава неимоверно живота на двигателя на автомобила.Неутрализира в по добра форма серните натрупвания които се превръщат в сярна кисилина при останалите масла.....
Добавката за горивото също била уникална,и носи не по малко ползи за мотора,като даже и намаляла консумацията....на следващата смяна ще сложа и аз Политрон в мотора за да не се притеснявам известно време с менте ли карам и дали няма да ми затегне мотора заради скапан вискозитет на ментерливо масло.Поздрави.
Старо 14-07-10, 21:52
rusev's Avatar
rusev rusev извън линия
Младши Джипар

Регистриран (а) на: Sep 2009
Публикации: 4
По подразбиране

Цитат:
Автор belata Виж публикация
...и буквално прониква в металните елементи като ги защитава по нов начин от абразивни елементи и триене,и по този начин удължава неимоверно живота на двигателя на автомобила..

Браво бе!Прониква.....
По-голяма глупост не може и да се измисли!
Отговори с цитат
Старо 15-07-10, 01:14
belata's Avatar
belata belata извън линия
Супер Мъдоратор

Регистриран (а) на: Dec 2009
Публикации: 107
По подразбиране

Цитат:
Автор rusev Виж публикация
Браво бе!Прониква.....
По-голяма глупост не може и да се измисли!
Цитат от сайта на Политрон:
При обработка с POLYTRON, при нагряване и налягане, предизвикани от триенето, някои от съставките проникват в кристалната структура на метала и насрещната повърхност на триене.
Старо 15-07-10, 08:35
MAD NENO's Avatar
Джипар

По подразбиране

Аз карам с масло на Политрон и съм много доволен.

Отговори с цитат
Старо 15-07-10, 09:21
Младши Джипар

По подразбиране

Благодаря на всички за отговорите.

Имам обаче още въпроси, към хората използващи продуктите на Политрон.
1. Из нета попаднах на рекламни клипчета на автомобилни съзтезатели - например с навигатора на Митко Илиев. Някой знае ли дали ги използват в състезателните коли?
2. Имам Чероки Джамбуре и почти съм се навил да му сипя Политрон 5W40. Но не ми е достатъчна само спецификация по API SM. Ясно ми, е че нямат европейските одобрения за това масло, но защо пише, че може да се сипва и в дизел, като няма дизелова спецификация?
3. В нета попаднах и на това http://vbox7.com/play:f532b7da Според мен скапаха мотора. Освен това преди години, чичо ми си беше забравил колата Фиат125 без масло и докато се усети скапа мотора, но пак беше изминал доста километри - поне 5км. Та според вас дали е показателно?

Това, че вносителя е един и няма ментета е много добре. Освен това недоволни от продуктите няма. Но като търсиш в нета инфо, на бг. сайта има повече от колкото на сайта на Eptech, което е странно.
Отговори с цитат
Старо 15-07-10, 11:56
Administrator Administrator извън линия
Администратор

Регистриран (а) на: Jul 2009
Публикации: 41
По подразбиране

Цитат:
Благодаря на всички за отговорите.

Имам обаче още въпроси, към хората използващи продуктите на Политрон.
1. Из нета попаднах на рекламни клипчета на автомобилни съзтезатели - например с навигатора на Митко Илиев. Някой знае ли дали ги използват в състезателните коли?
2. Имам Чероки Джамбуре и почти съм се навил да му сипя Политрон 5W40. Но не ми е достатъчна само спецификация по API SM. Ясно ми, е че нямат европейските одобрения за това масло, но защо пише, че може да се сипва и в дизел, като няма дизелова спецификация?
3. В нета попаднах и на това http://vbox7.com/play:f532b7da Според мен скапаха мотора. Освен това преди години, чичо ми си беше забравил колата Фиат125 без масло и докато се усети скапа мотора, но пак беше изминал доста километри - поне 5км. Та според вас дали е показателно?

Това, че вносителя е един и няма ментета е много добре. Освен това недоволни от продуктите няма. Но като търсиш в нета инфо, на бг. сайта има повече от колкото на сайта на Eptech, което е странно.
Доста от състезателите в Офроуда са го ползвали и го ползват.Ако искаш звънни направо в офиса на Политрон и ще ти обяснят всичко.
Отговори с цитат
Отговори

Инструменти за темата
Изглед на темата

Възможности и правила
Не можете да публикувате нова тема
Не можете да отговаряте в тема
Не можете да прикачите файл
Не можете да редактирате публикациите си

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Избери форум

Всички часове са в зоната GMT +2. Часът сега е 02:42.